De bijdrage voor een intentie tijdens een gezongen viering op zaterdag, zondag en maandag (Waarschoot 18:30) bedraagt 15 euro.
De bijdrage voor een intentie tijdens een gelezen mis op dinsdagmorgen (Zomergem) bedraagt 11 euro.
Voor speciale gelegenheden een intentie aanvragen is 50 euro.

De aanvraag gebeurt best 3 weken op voorhand - voor juni, juli  en augustus liefst 2 maand  op voorhand als deze in het parochieblad moet opgenomen worden.
Voor speciale gelegenheden een intentie aanvragen is 50 euro.

Privacy
De door u opgegeven informatie wordt door de Heilige Maarten Parochie in Lievegem gebruikt voor de administratieve en eventuele financiële afhandeling van uw inschrijving.
Deze gegevens worden daartoe opgenomen in een database. Onze privacyverklaring vindt u via deze link.
Heeft u vragen over deze gegevensverwerking, dan kan u contact opnemen met het algemeen secretariaat te Zomergem.

De intentie wordt aangekondigd in Kerk & Leven