...

Aanmelden doopcatechese

Na het inschrijven ontvang je een overzicht van je registratie als je een email adres hebt opgegeven.
Indien er bijkomende vragen zijn kan je deze reeds stellen via contact

Bij een doopsel wordt verwacht dat minstens één van de ouders is gedoopt. Is dit niet het geval, neem dan best ook contact op.

Registreren doopcatechese
Zie ook de folder voor meer informatie.
De doopcatechese wordt op volgende locaties georganiseerd:
Voorkeur van doopkerk
en doopmoment
De gemeenschappelijke doopvieringen vinden in principe plaats in de kerken waar wekelijks de zondag gevierd wordt :
  • Lovendegem is dit normaal om 14.00 uur
  • Waarschoot om 12.00 uur
  • Zomergem om 11.30 uur op de 1ste en 12.00 uur op de 3de zondag van de maand
De datum wordt vastgelegd met de doopheer tijdens bijv. de doopcatechese of andere ontmoetingen

Foto's
  • Wij houden ons aan De Privacywet van 8 december 1992 en de AVG/GDPR of zijn laatste wettelijke uitgave.
  • De gegevens die wij verzamelen op dit formulier zijn noodzakelijk voor de werking en de organisatie van de groepen.
  • Communicatie zal hoofdzakelijk per mail gebeuren.
  • Deze gegevens worden enkel intern gebruikt, met uitzondering van de naam die samen met foto's kan gebruikt worden op de site en de periodieke uitgave Kerk en Leven.
  • De gegevens kunnen ten alle tijde opgevraagd en aangepast worden - Ik heb een vraag
  • Meer kunt u ook vinden in onze privacy-verklaring